Nytt kontor i Malmö öppnar upp för Öresund

2019-09-19

Tobias Landberg, regionchef malmö på semrén & månsson

Nu öppnar Semrén & Månsson kontor i Malmö och stärker därmed sin position i den expansiva Öresundsregionen, där uppdragen stadigt blivit fler och större. Förutom en starkare närvaro i de befintliga uppdragen möjliggör etableringen en fortsatt utveckling i området.

Tobias Landberg är sedan tidigare ansvarig arkitekt och hållbarhetsansvarig för bolagets projekt i Skåne. Han flyttar nu från Göteborg till Malmö för att axla rollen som regionchef med ansvaret att stärka närvaron i regionen, där efterfrågan på kontorets tjänster fortsätter att öka.

Semrén & Månsson Arkitekter har redan verksamhet i Göteborg, Stockholm, Sankt Petersburg och Stettin. Den nya etableringen i Malmö är ett led i att skapa synergier mellan koncernens olika bolag och positionera det gemensamma erbjudandet ännu tydligare på marknaden.

– Precis som i Göteborg och Stockholm delar vår arkitektverksamhet i Malmö kontor med Zynka BIM, vilket ger oss samlad spetskompetens inom både arkitektur och nytänkande digitala lösningar. Tillsammans kan vi ta ett helhetsgrepp och guida kunden från första skiss till förvaltningsskede, för att optimera effektivitet, lönsamhet och hållbarhet i projekten, säger Magnus Månsson, ägare och koncernchef.

”Skåne är en modig, innovativ och pådrivande region med ett starkt fokus på hållbarhet. Därför känns det både naturligt och inspirerande att öppna ett kontor i Malmö”

Tobias Landberg, arkitekt och regionchef i Malmö

Semrén & Månsson har varit verksamma i Öresundsregionen under ett antal år och genomför just nu flera stora projekt. Bland annat ett stadsutvecklingsprojekt med stark hållbarhetsprofil i Lunds nya stadsdel Brunnshög, samt hotellprojekt i Lund och Köpenhamn.

–  Fastighetsutvecklarna i Öresundsregionen har upptäckt de stora fördelarna med att kombinera arkitektur, affärsförståelse och digitalisering. Därför är vi på stark frammarsch där. Vi arbetar ständigt med att öka precisionen och skapa högre värden för våra beställare genom vacker, ändamålsenlig och långsiktigt hållbar arkitektur, säger Ulrika Liss-Daniels, vd för Semrén & Månsson Group.

Dela

Tobias Landberg är Arkitekt och Regionchef Malmö på Semrén & Månsson

Kontakta mig om du vill veta mer

Tobias Landberg

+46 704 50 99 91tobias.landberg@semren-mansson.se

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram