Semrén & Månsson Arkitekter storsatsar på AI

2023-10-25

Lisa Anger CDO

Pressmeddelande

Semrén & Månsson satsar nu intensivt på artificiell intelligens (AI). Satsningen gör Semrén
& Månsson framtidssäkrade, när man nu knyter an AI-utvecklingen på en strategisk och organisatorisk nivå för hela verksamheten.

– AI-teknik bär potentialen att revolutionera vår bransch, och driva den mot en nödvändig helomvändning. Vi gör nu en ordentlig satsning som kommer generera flera framgångsfaktorer och ökad affärsnytta i våra projekt, säger Maria Persson, VD på Semrén & Månsson.

Semrén & Månsson har den grundläggande strukturen på plats som gör att arkitekterna enkelt kan testa och implementera nya AI-lösningar. Lisa Anger, CDO på Semrén & Månsson och ansvarig för AI-satsningen, utvecklar:

– AI ger oss fantastiska möjligheter att effektivisera analyser och processer, men också att strukturera data och hantera information. Vi arbetar utifrån våra värderingar gällande ansvarstagandet för nyttjandet av ny teknik, och låta AI göra det AI gör bäst.

AI:s intåg i fastighetsbranschen markerar inledningen på en spännande och nyskapande framtid. Initialt lägger Semrén & Månsson stor vikt vid nyttjandet av AI för den interna verksamheten, men man kommer också att erbjuda vägledning, föreläsningar och workshops till sina kunder i deras AI-utveckling.

– Potentialen i AI är enorm och hur vi nyttjar denna tillsammans med den mänskliga intelligensen kommer att vara avgörande för företag i framtiden, säger Lisa Anger.

 

Dela

Lisa Anger CDO

Kontakta mig om du vill veta mer

Lisa Anger

+46 790 06 00 89lisa.anger@semren-mansson.se

Relaterade projekt

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram