Semrén & Månssons hållbarhetsrapport för verksamhetsåret 2022

2023-05-25

I Semrén & Månssons nya hållbarhetsrapport är mer än bara en redovisning av företagets klimatpåverkan. I rapporten kan du läsa om våra mest hållbara och framgångsrika projekt och vikten av en grön tråd i såväl verksamheten som i projekten.

– Bygg- och fastighetsbranschen står inför stora förändringar. En utmaning som vi bäst löser tillsammans. Med ett utökat ansvar kan vi vara den gröna tråden i projekten och säkerställa att mål och krav uppfylls – utan att det blir kostnadsdrivande. Hållbart företagande och hållbart byggande kan gå hand i hand, säger Ulrika Liss-Daniels, vd för Semrén & Månsson Group.

”I vår yrkesroll kan vi aktivt vara med att förändra samhället och framtiden till det bättre. Framtiden börjar nu.”

Oskar Tagesson, hållbarhetansvarig på Semrén & Månsson i Göteborg

– Även om mycket indikerar en positiv förändring, så räcker det inte. Det krävs både krafttag och ett ökat tempo för att nå våra mål såväl internt som för branschen i stort. I vår yrkesroll kan vi aktivt vara med att förändra samhället och framtiden till det bättre. Framtiden börjar nu, säger Oskar Tagesson, arkitekt och hållbarhetsansvarig på Semrén & Månsson i Göteborg.

Dela

Oskar Tagesson, arkitekt på Semrén & Månsson

Kontakta mig om du vill veta mer

Oskar Tagesson

+46 760 31 39 00oskar.tagesson@semren-mansson.se

Relaterade projekt

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram