Hållbarhet

Vi på Semrén & Månsson erbjuder en omfattande palett av hållbarhetstjänster, skräddarsydda för att möta våra kunders unika behov. Oavsett projektets omfattning, från övergripande planering till inredningsdetaljer, är vårt mål att säkerställa att hållbarhet är kärnan i varje projekt, från koncept till förvaltning. Med vår breda kompetens kan vi sammansätta specialanpassade team som tar ett holistiskt grepp om projektet. Vi fungerar som övergripande hållbarhetssamordnare och guidar våra kunder från de första visionära stegen till färdiga projekt. Vårt fokus är att inte bara minimera klimatpåverkan, främja cirkularitet och stödja social hållbarhet utan också att skapa långsiktigt fastighetsvärde och en god projektekonomi.

Oskar Tagesson
Isak Heedman

Våra hållbarhetstjänster

 

Hållbarhetssamordning & strategi

Vi agerar som övergripande hållbarhetssamordnare, vägleder genom projektets alla faser och leder processer för att maximera fastighets- och hållbarhetsvärden.

Klimatberäkning & klimatbudget

Vi utför klimatberäkningar och upprättar klimatbudgetar för att mäta och minimera klimatpåverkan i ditt projekt.

Cirkulärt byggande

Vi främjar användningen av cirkulära material och tekniker för att minimera avfall och maximera resurseffektivitet.

Miljöcertifieringar

Vi hjälper dig att uppnå miljöcertifieringar och stärka din projektets konkurrenskraft genom våra Miljöbyggnad- & Citylabsamordnare.

Kontakta oss idag för att diskutera hur våra hållbarhetstjänster kan skapa mervärde för ditt projekt och bidra till en mer hållbar framtid.

Hållbarhetsrapport

Vår hållbarhetsrapport är mer än bara en redovisning av företagets klimatpåverkan. I rapporten kan du läsa om våra mest hållbara och framgångsrika projekt.

”Det behöver bli mer ekonomiskt fördelaktigt att bygga hållbart. Där har vi arkitekter en viktig roll i att argumentera väl, visa på fördelarna och förklara relationen mellan kostnader och långsiktiga värden. Vi som bygger i egen regi kan också föregå med gott exempel, samtidigt som vi lär oss förstå byggherrens verklighet.”

Patrik Winnergård-Helm, arkitekt SAR/MSA, kvalitets- och miljöansvarig

Patrik Winnergård-Helm. akitekt på Semrén & Månsson Göteborg
Oskar Tagesson, arkitekt på Semrén & Månsson

Kontakta mig

Oskar Tagesson

Arkitekt SAR/MSA, hållbarhetsansvarig

+46 760 31 39 00oskar.tagesson@semren-mansson.se

Dela

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram