Arkitektur
+
Skönhet

Riktigt bra arkitektur är ingen färskvara, den står sig och uppskattas genom generationer. Med högre omsorg om material och detaljer så ökar både den upplevda kvalitén och hållbarheten. God arkitektur måste inte alltid sticka ut med stora gester. Omsorg om hur arkitekturen passar in i sin omgivning och hur den upplevs på nära håll är en förutsättning för att ett hus ska kunna stå längre – kanske i flera hundra år. Men som arkitekt har man ett ansvar gentemot flera olika intressen och aspekter, där gestaltning är en. Och vi har också alltid ett ansvar gentemot beställaren som vill göra en lönsam affär. Den bästa arkitekturen är en hållbar investering, som växer år för år – utan att det sker på bekostnad av vare sig klimatet eller gestaltningen.

Vi är arkitekterna med verktygen, kunskaperna och kreativiteten som krävs för att ta oss an dagens och framtidens utmaningar.

ICA Sjöbo Väst är Årets Bygge

Dagens livsmedelsbutiker är standardmässigt utformade. Stora lådor med vita väggar, sterilt ljus och schablonmässiga lösningar. När vi tog oss an ICA-butiken i Sjöbo ville vi hitta ett modernt sätt att bygga handel. Det resulterade i en mötesplats med hållbarheten i fokus – och ett pris för Årets Bygge 2022.

Skapar värden för fler

Vi på Semrén & Månsson skapar arkitektur som tillför värde i människors liv, långt in i framtiden. Drivkraften har alltid varit att utvecklas, arbeta smartare och att förstå vår omvärld bättre. Och på så sätt utmana bygg- och fastighetsbranschen.

Med arkitektur, affärsförståelse och digitalisering i samspel skapar vi fler och större värden. För oss är nämligen ett lyckat projekt inte bara genomtänkt ritat – det är också färdigställt i tid, till ett rimligt pris och det måste vara förutsägbart att äga och förvalta.

Jobba med oss

Vi har bestämt oss för att ta oss an byggbranschens utmaningar. Men för att lyckas måste vi förändra branschens ganska så traditionella processer. Och vi vill ha med dig på den resan.

Vi söker ständigt efter nya kollegor som vill utmana och utvecklas tillsammans med oss. Och vi söker de som vill ta lite mer ansvar och lite bredare roller än vanligt: arkitekter, ingenjörer, kreatörer och innovatörer som vågar pröva nya sätt att tänka, rita och skapa.

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vårt arbete, starta ett samarbete eller söka jobb? Låt oss kontakta dig. Du kan även få mejl från oss ibland med sånt vi tycker är intressant.

FacebookLinkedInInstagram