Gör din praktik på Semrén & Månsson

Järntorgsgatan x Brogatan exteriör kvällstid

Studerar du arkitektur och önskar praktik? Under vår och höst tar vi emot praktikanter som har fullgjort minst tre år av sin utbildning.

Skicka in din ansökan, med ett personligt brev, CV och en PDF med din portfolio om max 10 sidor, innan första maj (för dig som söker praktik till följande hösttermin) eller första november (för dig som söker praktik till följande vårtermin) till jobb@semren-mansson.se. Vi erbjuder praktikplatser på samtliga våra kontor i antingen Göteborg, Stockholm eller Malmö. Märk din ansökan i ämnesraden med ”Praktik arkitekt + kontoret/staden du söker till”.

Vi erbjuder också praktikplatser för dig som studerar till byggnadsingenjör. Om du vill ansöka om en plats för din obligatoriska praktik så skicka en ansökan, med ett personligt brev och CV till jobb@semren-mansson.se. Märk ansökan i ämnesraden med ”Praktik ingenjör + kontoret/staden du söker till”.

Dela

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vårt arbete, starta ett samarbete eller söka jobb? Låt oss kontakta dig. Du kan även få mejl från oss ibland med sånt vi tycker är intressant.

FacebookLinkedInInstagram