Sök jobb, lite spontant sådär

Vill du vara med och förflytta arkitektrollen? Är du precis som vi intresserade av hur man bäst skapar långsiktiga, hållbara värden för alla parter? Ser du på digitaliseringen som inte bara nödvändig utan kanske t.o.m. inspirerande? Och sist men inte minst, vill du vara med och bygga en kreativ och skön kultur? Då kanske vi är perfekta för varandra.

Vi har under åren format en filosofi som tar utgångspunkt i handfasta, mätbara värden. I nära samarbete med våra beställare formar vi visioner utifrån affärsbehoven, projektens fysiska förutsättningar och en förståelse för hur samhället utvecklas. Men kanske viktigast av allt: vi ser till att visionerna går att förverkliga. Det är så vi skapar arkitektur i världsklass med förutsägbara framtida fastighetsvärden.

 

Skicka in en spontanansökan

Skicka in din spontanansökan, med ett personligt brev och CV till jobb@semren-mansson.se. Märk ansökan med ”kontoret du söker till” i ämnesraden.

 

Kort om Semrén & Månsson

Arkitektur, affärsförståelse och digitalisering. Det är våra verktyg när vi utvecklar städer och fastigheter. Vi är övertygade om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre och är en lönsam investering över tid. Vi tror att affärsförståelse är grunden till framgångsrika projekt. Bara genom att förstå projektets ekonomiska förutsättningar kan vi göra de rätta valen för att skapa estiska, ekologiska och socialt hållbara värden. Värden som alla i längden vinner på.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi bedriver även verksamhet i S:t Petersburg och Moskva i Ryssland samt Szczecin i Polen. I Semrén Månsson Group ingår också Zynka BIM, Digital Buildings och Zynka Visual. Vi bygger också i egen regi tillsammans med Månsson Fastigheter.

Dela

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vårt arbete, starta ett samarbete eller söka jobb? Låt oss kontakta dig. Du kan även få mejl från oss ibland med sånt vi tycker är intressant.

FacebookLinkedInInstagram