Jobba med oss

Vi är övertygade om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre. Och att bättre arkitektur är en bättre investering över tid. Vi drivs av att ständigt utmana både oss själva och bygg- och fastighetsbranschen. Därför utvecklar vi hela tiden nya sätt att arbeta där kreativitet och gedigen kunskap står i centrum. Det leder till både fler lyckade och mer innovativa projekt.

maria och hanna
Maria Broman, vd Semrén & Månsson International

Vi skapar värden för fler

Vi söker ständigt efter nya kollegor som vill utmana och utvecklas tillsammans med oss. Och vi söker de som vill ta lite mer ansvar och lite bredare roller än vanligt: arkitekter, ingenjörer, kreatörer och innovatörer som vågar pröva nya sätt att tänka, rita och skapa för att kunna göra det allra bästa för våra kunder. Ja, som helt enkelt vill vara del av en kultur som drivs av att skapa bättre arkitektur.

Nedan ser du vilka roller som vi har extra stort behov av precis just nu. Men vi uppskattar alltid att knyta kontakter med en massa olika personer i branschen som tror att de kan hjälpa oss bli ett ännu mer framgångsrikt företag. Så tveka inte att skicka en spontanansökan. Bifoga gärna en länk till arbetsprover, vi är alltid nyfikna på intressanta projekt.

Om du är student och fullgjort minst tre år av din utbildning så kan du söka praktikplats. Skicka med en länk till din portfolio och CV. Och kanske viktigast av allt, skriv några rader om dig själv och varför du vill göra din praktik här hos oss.

”Vår kombination av arkitektur, ekonomi och hållbarhet är ganska unik. Dessutom delar vi lokaler med våra systerbolag som är otroligt duktiga och långt framme inom digitalisering och visualisering.”

Jakob Örtendahl, arkitekt och utvecklingschef

Dela

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram