Brf. Kavaljeren - interiör

BostäderInredning

I hjärtat av eftertraktade Söder i Varberg varvas småskaliga villakvarter med moderna flerfamiljshus. Här ligger även Brf. Kavaljeren – 36 moderna bostäder där hantverksmässighet, hållbara lösningar, goda materialval och omsorg sätter extra guldkant på tillvaron för såväl de boende som området. De två inredningskoncepten, “Air Serenity” och “Earth Harmony”, ger varje boende möjlighet att hitta sitt eget uttryck samtidigt som de skapar en enhetlig och exklusiv upplevelse för hela föreningen.

Kavaljeren Interior

UppdragsgivareVarbergs Stenfastigheter AB, Turessons bygg i Varberg AB, Magnus Anderssons fastigheter

PlatsVarberg

År2018-2023

Antal lägenheter36

KuriosaSkräddarsydda inredningskoncept, stor detaljering på publika platser samt garage

Kavaljeren Interior
Kavaljeren Interior
Kavaljeren Detail

“Inredningskoncepten kompletterar bostäderna och varje detalj är noggrant genomtänkt. Alla ska kunna sätta sin personliga prägel och stil – det är ju då det blir ett riktigt hem,”

Johanna Vestlin, inredningsarkitekt på Semrén & Månsson

Air Serenity: Nordisk Ljus Harmoni

Grunddesignen “Air Serenity” för Brf. Kavaljeren är en hyllning till det nordiska ljuset. Med milda toner och naturliga material skapar detta koncept en atmosfär av lugn och harmoni. Här möts man av en inbjudande känsla av ljus och rymd, där extra takhöjd och golvvärme istället för radiatorer skapar utrymme för högre glaspartier som släpper in mer naturligt ljus. Varje bostad är utrustad med minst en uteplats eller inglasad balkong, och vissa erbjuder även en förtrollande havsutsikt. “Air Serenity” är en design som ramar in Brf. Kavaljerens moderna och natursköna omgivning på ett subtilt och harmoniskt sätt.

Earth Harmony: Djärv Tidlös Lyx

För de som söker en djärvare och trendigare inredningsstil erbjuder Brf. Kavaljeren konceptet “Earth Harmony”. Här är känslan rustik och tidlöst lyxig, med både runda former och stramare monolitiska inslag. Detta koncept fångar essensen av tidlös elegans och bjuder på en unik inredningsupplevelse. “Earth Harmony” ger möjlighet att uttrycka personlighet och kreativitet inom ramarna av en lyxig och hållbar boendemiljö.

Dela

Johanna Vestlin, inredningsarkitekt på Semrén & Månsson Göteborg

Kontakta mig om du vill veta mer

Johanna Vestlin

+46 768 97 31 11johanna.vestlin@semren-mansson.se

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram