Naturvetenskapliga Fakulteten

ArbetsplatserInredning

Med små medel kan man ibland totalt transformera en hel plats. Så var fallet när vi fick uppdraget att skapa en ny arbetsmiljö för den naturvetenskapliga fakulteten på Göteborgs Universitet som skulle samlokaliseras i befintliga lokaler. Syftet med projektet var att med förädla och utveckla lokalerna för att bättre lämpa sig åt dagens och morgondagens arbetssätt. Och samtidigt skapa en inspirerande och harmonisk arbetsplats. Uppdraget innefattade ett omfattande analytiskt arbete för samtliga institutioner, med inredningskoncept och möbleringsplaner. Där varje institution fick en uppdaterad yta med exempelvis mötesrum som uppmuntrar hög närvaro och ökat engagemang genom att addera inredning som främjar rörelse och spontanitet genom exempelvis höga bord, interaktiva väggar samt det senaste inom AV-teknik.

UppdragsgivareNaturvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet

PlatsNaturvetenskapliga fakulteten, Göteborgs universitet

År2019-2020

Area3800 M2

KuriosaProjektet omfattade samtliga institutioner på den naturvetenskapliga fakulteten samt fakultetskansliet.

Projektet är ett exempel på att man med små medel kan förändra en lokal genom att arbeta med aktivt med färg, form, teknik och ekonomi tillsammans.

Dela

Birgitte Mordt, arkitekt på semrén & månsson

Kontakta mig om du vill veta mer

Birgitte Mordt

+46 31 352 02 89birgitte.mordt@semren-mansson.se

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram