Digitaliserad design som framgångsfaktor

I grunden är digitalisering väldigt enkelt: det handlar om kommunikation. Vi som är arkitekter, beställare, byggare och förvaltare får bättre beslutsunderlag när informationen samlas och delas i gemensamma system. Effektivitetsvinsten är uppenbar, men framförallt stärker vi vår prognosförmåga och affärsintelligens. Vi kan ställa rätt krav och göra medvetna val som lägger grunden för mänsklig och affärsmässig tillväxt. Med ett genuint digitalt mindset stödjer vi traditionella skeden med innovativa lösningar och analyserar hur vi genererar högst värde under längst tid.

Data lägger grunden till bättre arkitektur

Semrén & Månsson Group är drivande i den digitala transformationen som bygg- och fastighetsbranschen genomgår just nu. I en transparent digital process testar vi och utvärderar idéer, material och tekniker tidigt i projektet. Med evidensbaserad design får vi en grundlig genomlysning av projektets förutsättningar, nyckelfrågor och fortsatt visionsarbete får en hållbar grund att utgå från. För oss är det nämligen självklart att faktabaserade beslut är grunden i framgångsrika projekt som ger både långsiktiga arkitektoniska kvaliteter och ökade fastighetsvärden.

”Vi har länge gått i spetsen för den digitala transformationen av bygg- och fastighetsbranschen. Men man kan aldrig slappna av och bli självgod, det gäller att hela tiden pusha både sig själv och byråns erbjudande.”

Susanne Kovács Österberg, arkitekt SAR/MSA och studiochef

jakob örtendahl affärsutvecklingschef Stockholm

Kontakta Jakob så berättar han mer.

Jakob Örtendahl

Arkitekt SAR/MSA, affärsutvecklingschef, studiochef, partner

+46 707 23 23 08jakob.ortendahl@semren-mansson.se

Dela

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vårt arbete, starta ett samarbete eller söka jobb? Låt oss kontakta dig. Du kan även få mejl från oss ibland med sånt vi tycker är intressant.

FacebookLinkedInInstagram