Semrén & Månsson anställer CDO och vässar det digitala erbjudandet ytterligare

2022-09-26

Som ett led i att stärka det digitala erbjudandet så anställer Semrén & Månsson Lisa Anger som Chief Digital Officer. Idag spänner det digitala erbjudandet över allt från arbetsprocesser, hållbarhetsaspekter, geometriska förhållanden och data till parametrisk design. Lisa kommer att leda arbetet med att stärka upp och utveckla både erbjudandet och kompetensen internt.

Ulrika Liss-Daniels, vd på Semrén & Månsson anser att Lisas roll är en viktig pusselbit för att öka digitaliseringen av såväl den egna organisationen som branschen i stort.

– Vi är i en spännande fas på Semrén & Månsson. Att arkitektkontoret nu anställer en CDO är en viktig del i satsningen på att utveckla vår digitala spetskompetens, arbetsprocesser och inte minst vårt digitala erbjudande, säger Ulrika Liss-Daniels.

”Jag är övertygad om att vi på Semrén & Månsson kan accelerera arkitektens roll för framtidens utveckling av fastigheter och samhälle.”

Lisa Anger, Chief Digital Officer på Semrén & Månsson

Lisa jobbade senast på Croisette Real Estate Partner som chef inom proptech och digital strategi. Hon har bred erfarenhet av digitaliseringsuppdrag i byggprocessens alla skeden har haft fokus på digital transformation och implementering av proptech för drift och förvaltning.

– Jag jobbar både med både strategi- och implementeringsfrågor och brinner för digital affärs- och tjänsteutveckling. Jag har arbetat mycket med arkitekter genom åren och jag är mer eller mindre uppvuxen på ett arkitektkontor. Så det känns på många sätt och vis som att komma hem igen. Jag är väldigt taggad på att få lära känna mina nya kollegor och hur Semrén och Månsson jobbar. Vi har en fantastisk tid framför oss, säger Lisa Anger.

 

Bild: tosocial Scandinavia AB

Dela

Relaterade projekt

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram