Semrén & Månssons hållbarhetsrapport för verksamhetsåret 2023

2024-05-28

I Semrén & Månssons nya hållbarhetsrapport är mer än bara en redovisning av företagets klimatpåverkan. I rapporten kan du läsa om våra mest hållbara och framgångsrika projekt och vikten av en grön tråd i såväl verksamheten som i projekten.

– Bygg- och fastighetsbranschen är en särskilt konjunkturkänslig bransch med en föränderlig spelplan där man måste vara snabb på att ställa om. Därför har vi nu chansen att ställa om mot en cirkulär framtid, och ta vara på de stora framsteg som sker inom AI, återbruk och resurssmarthet. Det något vi måste göra tillsammans, hållbart – och smart, säger Maria Persson, vd på Semrén & Månsson.

”Hållbarhetsmål står fast även i tuffa tider. Mer än någonsin måste vi verka för att hållbara projekt blir verklighet,”

Oskar Tagesson, hållbarhetansvarig på Semrén & Månsson i Göteborg

– Trender, regler och lagar påverkar alla som designar och hanterar byggnader och projekt framöver. Som arkitekter har vi med vår helhetssyn en viktig uppgift att hålla hållbarhetsfrågorna levande under projektens utveckling. Tiden för slit och släng är över – framtiden är cirkulär, säger Oskar Tagesson, hållbarhetansvarig på Semrén & Månsson i Göteborg.

Dela

Oskar Tagesson, arkitekt på Semrén & Månsson

Kontakta mig om du vill veta mer

Oskar Tagesson

+46 760 31 39 00oskar.tagesson@semren-mansson.se

Relaterade projekt

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram