Vi söker uppdragsansvarig arkitekt

2021-11-04

Semrén & Månsson växer så det knakar. Med flera spännande projekt i full gång, och nya uppdrag som trillar in måste vi nu bli ännu fler. Vi söker därför efter en uppdragsansvarig arkitekt som vill jobba med oss på Göteborgskontoret.

Vi söker dig som är intresserad av hur man bäst skapar långsiktiga värden för både beställare, staden och användare. Alltså, vi ser gärna att du affärsdriven. Samtidig (och kanske just därför) söker vi en konceptuellt driven arkitekt som brinner för att utveckla starka, affärsmässiga och kreativa koncept. Vi letar efter en kollega med mångårig erfarenhet av att leda projekt och grupper som utvecklar bostäder – från tidiga skeden till projektering.

Som uppdragsansvarig arkitekt kommer du ha stora möjligheter att utvecklas och växa på Semrén & Månsson, både tillsammans med våra och dina egna kontakter. Och sist men inte minst, vi söker dig som vill vara med och bygga en kreativ och skön kultur.

 

Kvalifikationer

Du har arbetat som uppdragsansvarig arkitekt tidigare

Grundläggande kunskaper i svenska

 

Ansök nu

Skicka in en kortfattad ansökan med CV och portfolio till jobb@semren-mansson.se senast den 10 december. Märk ansökan Uppdragsansvarig arkitekt Göteborg. Skulle du ha några frågor så tveka inte att kontakta oss. Maria Persson, vice vd svarar gärna på dina frågor.

 

Kort om Semrén & Månsson

Arkitektur, affärsförståelse och digitalisering. Det är våra verktyg när vi utvecklar städer och fastigheter. Vi är övertygade om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre och är en lönsam investering över tid. Vi tror att affärsförståelse är grunden till framgångsrika projekt. Bara genom att förstå projektets ekonomiska förutsättningar kan vi göra de rätta valen för att skapa estiska, ekologiska och socialt hållbara värden. Värden som alla i längden vinner på.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi bedriver även verksamhet i S:t Petersburg och Moskva i Ryssland samt Szczecin i Polen. I Semrén Månsson Group ingår också Zynka BIM, Digital Buildings och Zynka Visual. Vi bygger också i egen regi tillsammans med Månsson Fastigheter.

Dela

Maria Persson, arkitekt och vice vd på Semrén & Månsson

Kontakta mig om du vill veta mer

Maria Persson

+46 703 40 20 92maria.persson@semren-mansson.se

Loggbok

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vårt arbete, starta ett samarbete eller söka jobb? Låt oss kontakta dig. Du kan även få mejl från oss ibland med sånt vi tycker är intressant.

FacebookLinkedInInstagram