Semrén & Månsson söker medverkande inredningsarkitekt

2021-11-09

Vrå matgrupper i blå runda öar med glaspaneler

Är du formstark, brinner för koncept och är i början av din karriär som inredningsarkitekt? Då kan det vara du som blir vår nya kollega på huvudkontoret i Göteborg.

På Semrén & Månsson kommer du att få vara delaktig i alla möjliga typer av projekt. Du kommer att få arbeta med såväl inredningsteamet som arkitekter, i allt från restauranger och hotell till kontor och bostäder.

Förutom en passion för hållbar design och hållbarhet ser vi gärna att du är formstark, konceptdriven och duktig på att se helheten i projekt. Vi tror att du är sugen på att bidra med nya idéer och utvecklas med oss. Kanske har du några års erfarenhet, eller så är du rent av nyexaminerad.

Utöver det så kan vi lova dig en arbetsplats med öppna, inspirerande och drivna arbetskamrater – ett ställe där du kommer att kunna utvecklas privat och professionellt.

Kvalifikationer

Utbildad inredningsarkitekt eller motsvarande

Grundläggande svenskkunskaper

Ansök nu

Skicka in en kortfattad ansökan med CV och portfolio till jobb@semren-mansson.se senast den 10 december. Märk ansökan Göteborg, medverkande inredningsarkitekt. Skulle du ha några frågor så tveka inte att kontakta oss. Hanna Pettersson, studiochef, svarar gärna på dina frågor.

 

Kort om Semrén & Månsson

Arkitektur, affärsförståelse och digitalisering. Det är våra verktyg när vi utvecklar städer och fastigheter. Vi är övertygade om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre och är en lönsam investering över tid. Vi tror att affärsförståelse är grunden till framgångsrika projekt. Bara genom att förstå projektets ekonomiska förutsättningar kan vi göra de rätta valen för att skapa estiska, ekologiska och socialt hållbara värden. Värden som alla i längden vinner på.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi bedriver även verksamhet i S:t Petersburg och Moskva i Ryssland samt Szczecin i Polen. I Semrén Månsson Group ingår också Zynka BIM, Digital Buildings och Zynka Visual. Vi bygger också i egen regi tillsammans med Månsson Fastigheter.

Dela

Relaterade projekt

Loggbok

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vårt arbete, starta ett samarbete eller söka jobb? Låt oss kontakta dig. Du kan även få mejl från oss ibland med sånt vi tycker är intressant.

FacebookLinkedInInstagram