Vi söker en samhällsbyggare

2021-11-15

Tavernan Coral

Brinner du för ett hållbart stads- och samhällsbyggande och har erfarenhet av planarbete? Då kan du bli en del av vårt team som arbetar med stadsbyggnad, landskap och planfrågor på Göteborgskontoret.

Hos oss på Semrén & Månsson kommer du att få arbeta nära våra uppdragsgivare och vara deras bästa rådgivare. En roll som på riktigt kan förändra städerna vi bor i, ge förutsättningar för en hållbar framtid och generera sköna miljöer att leva i.

Du är kommunikativ och drivande med initiativkraft och energi. Förutom detta är du van att arbeta nära kunden med stöttning genom hela processen. Det är vår, och din, grej att arbeta med byggherredrivna projekt, något som vi tror du ser på med spänning. Kanske är du en arkitekt, landskapsarkitekt eller planarkitekt i grunden – det viktiga är att du har plankompetens med några års erfarenhet inom området.

Utöver det så kan vi lova dig en arbetsplats med öppna, inspirerande och drivna arbetskamrater – ett ställe där du kommer att kunna utvecklas både privat och professionellt.

 

Kvalifikationer

Utbildad planarkitekt, landskapsarkitekt med plankompetens eller motsvarande

Minst tre års erfarenhet

Grundläggande kunskaper i svenska

Ansök nu

Skicka in en kortfattad ansökan med CV och portfolio till jobb@semren-mansson.se senast den 10 december. Märk ansökan Göteborg, samhällsbyggare. Skulle du ha några frågor så tveka inte att kontakta oss. Elin Johansson, studiochef, svarar gärna på dina frågor och berättar mer om pågående projekt.

 

Kort om Semrén & Månsson

Arkitektur, affärsförståelse och digitalisering. Det är våra verktyg när vi utvecklar städer och fastigheter. Vi är övertygade om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre och är en lönsam investering över tid. Vi tror att affärsförståelse är grunden till framgångsrika projekt. Bara genom att förstå projektets ekonomiska förutsättningar kan vi göra de rätta valen för att skapa estiska, ekologiska och socialt hållbara värden. Värden som alla i längden vinner på.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi bedriver även verksamhet i S:t Petersburg och Moskva i Ryssland samt Szczecin i Polen. I Semrén Månsson Group ingår också Zynka BIM, Digital Buildings och Zynka Visual. Vi bygger också i egen regi tillsammans med Månsson Fastigheter.

Dela

Relaterade projekt

Loggbok

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vårt arbete, starta ett samarbete eller söka jobb? Låt oss kontakta dig. Du kan även få mejl från oss ibland med sånt vi tycker är intressant.

FacebookLinkedInInstagram