Semrén & Månsson söker regionchef

2021-11-09

Torgkvarteret exterior 1200x360

Semrén & Månsson söker en regionchef som vill jobba med oss på kontoret beläget i centrala Malmö. En roll som kommer att ha hand om stora projekt i en spännande region och ett kontor som växer.

I rollen som Regionchef på Semrén & Månsson blir du en del av ledningsgruppen och kommer vara ansvarig för att leda, driva och utveckla kontoret mot framtida mål med motiverade medarbetare. Vi söker dig som är intresserad av hur man bäst skapar långsiktiga värden för både beställare, staden och användare. Det är viktigt att du brinner för att utveckla starka och kreativa koncept, du kommer besitta det fulla operativa ansvaret för verksamheten i regionen. Du kommer även ha ansvar över bland annat rekrytering, ekonomi, personal och mycket kommer gå ut på att aktivt driva den regionala affärsverksamheten med ackvisitionsansvar, men också i samverkan med övriga kontor. Sist men inte minst söker vi dig som vill vara med och bygga en kreativ och skön arbetskultur.

 

Kvalifikationer

Vi letar efter en person med gedigen erfarenhet som arkitekt och som har mångårig erfarenhet av att leda både projekt och grupper. Det är viktigt att du tidigare haft personalansvar – vi ser gärna att du tidigare besuttit en chefsroll och nu vill ta klivet till positionen som regionchef. Vi hoppas också att du är van vid att utveckla både bostäder och kommersiella lokaler, från tidiga skeden till projektering.

 

Ansök nu

Skicka in en kortfattad ansökan med CV och portfolio till hauke@larenius.se eller ta ett samtal med honom på 0721-99 99 99. Skulle du ha några frågor så tveka inte att kontakta oss.

 

Kort om Semrén & Månsson

Arkitektur, affärsförståelse och digitalisering. Det är våra verktyg när vi utvecklar städer och fastigheter. Vi är övertygade om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre och är en lönsam investering över tid. Vi tror att affärsförståelse är grunden till framgångsrika projekt. Bara genom att förstå projektets ekonomiska förutsättningar kan vi göra de rätta valen för att skapa estiska, ekologiska och socialt hållbara värden. Värden som alla i längden vinner på.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi bedriver även verksamhet i S:t Petersburg och Moskva i Ryssland samt Szczecin i Polen. I Semrén Månsson Group ingår också Zynka BIM, Digital Buildings och Zynka Visual. Vi bygger också i egen regi tillsammans med Månsson Fastigheter.

Dela

Relaterade projekt

Loggbok

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vårt arbete, starta ett samarbete eller söka jobb? Låt oss kontakta dig. Du kan även få mejl från oss ibland med sånt vi tycker är intressant.

FacebookLinkedInInstagram