Koncept- och designintresserad praktikant sökes till Malmökontoret

2021-06-11

På Malmökontoret är vi ett kontinuerligt växande team av arkitekter som brinner för att skapa dynamisk, nytänkande och hållbar arkitektur utifrån våra kunders uppsatta mål och ambitioner. Vi jobbar med alla skeden av projekt, från tidiga skisser med kreativa koncept till projektering med intensiva detaljstudier som förverkligar våra visioner i projekt runt om i Sverige. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt växande kontor och vill jobba framför allt kreativt och konceptuellt.

Vi är en arbetsplats som går igång på utmaningar, både när det kommer till arkitekturen och arbetsprocessen. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med digitala verktyg och som delar vår nyfikenhet att lära oss mer, ständigt höja ribban för vårt skapande, samt leda vägen till ett mer hållbart samhälle.

Ansök nu

Start: september 2021

Omfattning: Heltid

Placering: Malmö

Skicka in en kortfattad ansökan med CV och portfolio till jobb@semren-mansson.se.

Märk ansökan Praktik Malmö.

Vi kallar löpande till intervju.

Sista ansökningsdag: 25 juni

Skulle du ha några frågor så tveka inte att kontakta oss. Tobias Landberg, regionchef i Malmö, svarar gärna på dina frågor.

Kort om Semrén & Månsson

Arkitektur, affärsförståelse och digitalisering. Det är våra verktyg när vi utvecklar städer och fastigheter. Vi är övertygade om att god arkitektur får människor, samhällen och företag att må bättre och är en lönsam investering över tid. Vi tror att affärsförståelse är grunden till framgångsrika projekt. Bara genom att förstå projektets ekonomiska förutsättningar kan vi göra de rätta valen för att skapa estiska, ekologiska och socialt hållbara värden. Värden som alla i längden vinner på.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Vi bedriver även verksamhet i S:t Petersburg och Moskva i Ryssland samt Szczecin i Polen. I Semrén Månsson Group ingår också Zynka BIM, Digital Buildings och Zynka Visual. Vi bygger också i egen regi tillsammans med Månsson Fastigheter.

Dela

Tobias Landberg är Arkitekt och Regionchef Malmö på Semrén & Månsson

Kontakta mig om du vill veta mer

Tobias Landberg

+46 704 50 99 91tobias.landberg@semren-mansson.se

Relaterade projekt

Vill du bli kontaktad?

Vill du veta mer om vårt arbete, starta ett samarbete eller söka jobb? Låt oss kontakta dig. Du kan även få mejl från oss ibland med sånt vi tycker är intressant.

FacebookLinkedInInstagram