Semrén & Månsson rekryterar mångfaldigt prisade branschprofiler

2021-11-01

Expertis

Vi rekryterar två mångfaldigt prisade branschprofiler: Mattias Lind och Lars Zackrisson som närmast kommer från White Arkitekter. Båda två har starka repertoarer med projekt såsom Våghuset, Brick Studios, renoveringen av Hotell Riverton och Regionens Hus i centrala Göteborg, kulturhuset Selma Lagerlöfs Center i förnyelsen av miljonprogramsförorten Backa, ett flertal naturum i svenska nationalparker samt internationellt uppmärksammade vattentornet VÅGA i Varberg för att nämna några projekt. Mattias Lind och Lars Zackrisson har jobbat sida vid sida i över två decennier och duon fortsätter nu sin professionella bana på Semrén & Månsson med start i januari 2022. Förutom erfarenhet har man också flertalet priser i bagaget; Svensk Forms pris Design S för årets interiör 2019 och Glaspriset året efter bara för att nämna några.

Sedan årets början har arkitektkontoret Semrén & Månsson rekryterat 36 personer till företagets kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö. Rekryteringarna är en naturlig följd att man fått in ett flertal större projekt under hösten. Samtidigt så är anställningarna också en strategisk satsning för att växa kompetensmässigt inom arkitektur och gestaltning.

– Vi brinner ju för att arkitektur ska vara vacker och glädja människor i generationer framåt. Och samtidigt vara en bra affär för beställaren. Men för att leverera de bästa resultaten måste man också bygga det bästa laget. Mattias och Lars kommer bli ett fint tillskott i vår resa framåt, när vi levererar arkitektur i världsklass säger Magnus Månsson, arkitekt och grundare av Semrén & Månsson.

 

Dela

Ulrika Liss-Daniels vd på Semrén & Månsson Group

Kontakta mig om du vill veta mer

Ulrika Liss-Daniels

+46 31 17 24 01ulrika.liss-daniels@semren-mansson.se

Relaterade projekt

Vill du bli kontaktad?

Är du intresserad av att lära dig mer om oss och vårt arbete. Kanske vill du starta ett samarbete? Låt oss kontakta dig! Du kan få meddelande från oss med sånt vi tycker är intressant!

FacebookLinkedInInstagram